Jouw snelste weg naar geslaagde dates en een duurzame relatie

Bij B-Loved werken geen bots en algoritmes, maar echte matchmakers. Wij willen niets liever dan jou aan een geweldige date en serieuze relatie helpen. Lees hieronder meer over onze datingservices en de kosten daarvan.

Persoonlijk Profiel

 • Stel samen met een van onze matchmakers een persoonlijk profiel op voor maximale kans op matches uit ons gescreende kandidatenbestand.
 • ✔️ Bescheiden eenmalige intake-fee
 • ✔️ Alleen verdere kosten bij matches
 • ✔️ Geen doorlopende kosten
 • ✔️ Flexibel en voordelig
 • ✔️ Eenvoudig upgraden als je dat wilt
 • € 245 eenmalige intake-fee
. 
Plus € 150 per wederzijdse match
Popular

Silver

 • Maak serieus werk van je relatiewens. Onze matchmakers gaan actief voor je op zoek binnen ons netwerk, bestanden en database van contactadvertenties.
 • ✔️ Online intake met matchmaker
 • ✔️ Wij schrijven je persoonlijk profiel
 • ✔️ We gaan actief voor je op zoek
 • ✔️ Streven: eerste match binnen 1 maand

 • ✔️ Gemiddeld 6 tot 8 matches per jaar
 • € 245 eenmalige intake-fee
. € 99,95 per maand. 
Na 1 jaar maandelijks opzegbaar

Gold

 • Leg jij de lat hoog? Kies dan Gold, ons meest uitgebreide lidmaatschap. Alles van Silver, plús extra zichtbaarheid en verfijning van je zoekopdracht.
 • ✔️ Ideaal bij zeer specieke profielwensen
 • ✔️ Hoge matchkans door groot bereik
 • ✔️ Incl. advertentiebudget van € 650
 • ✔️ Uitgebreid diepte-interview als intake
 • ✔️ Gemiddeld 6 hoogkwalitatieve matches
 • € 2950 per jaar.
 Inclusief € 650 persoonlijk advertentiebudget

Vragen over onze services?

Mail ons: klantenservice@b-loved.nl. We reageren binnen 1 werkdag.

K.S. (man, 44 jaar)Serieus datingbureau zonder commerciële poespas

Fijn geholpen door oprecht geïnteresseerde matchmaker. Geen commerciële of opdringerige praatjes maar wel betrokken en deskundige hulp. Serieuze voorstellen om mee op date te gaan. En… Liefde gevonden!

Man, 44 jaarIk had nooit gedacht dat deze liefde ons nog zou overkomen

Eindelijk is het gelukt! Dankzij jullie hulp ben ik tot over mijn oren verliefd geworden. Het begon allemaal met vele telefoontjes, sms’jes en chats, eigenlijk hadden we al veel tijd samen doorgebracht zonder dat we elkaar hadden gezien, en dát voelde al goed. Al snel bleek dat we na onze eerste ontmoeting de ander niet echt uit ons hoofd konden krijgen.
Het komt er op neer dat B-loved een perfecte match heeft gemaakt op elk vlak. We willen niet meer zonder elkaar en we gaan er voor de volle 100% voor. Ik had nooit gedacht dat deze liefde ons nog zou overkomen. Uit het diepste van mijn hart wil ik jullie bedanken!

Vrouw, 51 jaarVolgens mij hebben we allebei de juiste partner gevonden.

n het begin was het een parcours met een aantal bobbels, die we in volle vaart hebben genomen. Nu zijn we in wat rustiger vaarwater gekomen en alles gaat fantastisch! Wanneer we samen zijn zitten we eigenlijk altijd op hetzelfde level; we kunnen uitstekend met elkaar praten en hebben ontzettend veel plezier met elkaar. Ik word enorm door hem verwend en ik geniet er met volle teugen van. Volgens mij hebben we allebei de juiste partner gevonden.

Vrouw, 61 jaarHet bleek raak te zijn.

Uiteraard horen jullie dit vaak: ik geloofde er niet meer in dat de ware voor mij nog ergens rond zou lopen. Mijn vriendinnen wezen me erop dat ik aan het vereenzamen was en dat ik weer moest gaan daten. Op Tinder hebben zij toen voor mij een profiel aangemaakt en dit bleek echt een enorme teleurstelling. Na een intake gesprek met een matchmaker van B-Loved kreeg ik mijn match T. voorgesteld. Helaas woonde hij niet bij mij in de buurt, maar ik had het gevoel dat het nu of nooit was. Op een dag hebben we afgesproken en zijn we een lekkere wandeling met de hond gaan maken, het bleek raak te zijn. Zelfs de hond vond hem leuk (en dat is echt niet vanzelfsprekend), en nog belangrijker, ik vond hem nog leuker.

Vrouw, 31 jaarBedankt voor deze mooie match en we’ll keep you posted.

We hebben elkaar nu een aantal keer ontmoet en ik vind zijn wijze levensvisie erg aantrekkelijk. Met hem kan ik heel gemakkelijk praten en het is voor ons allebei niet moeilijk om naar elkaar te luisteren. Er is een soort rust over me heen gekomen sinds ik hem heb leren kennen. Ik heb er weer zin in! Bedankt voor deze mooie match en we’ll keep you posted.


Vrouw, 68 jaarIk ben nog nooit zó verliefd geweest.

Hoi lieve Vanessa, wat wil ik je graag bedanken voor de mooie, lieve man aan wie je me hebt voorgesteld! Het was heel gezellig op onze eerste date en we hebben toen nog een keer afgesproken. We zijn nu enige tijd verder en we zijn onafscheidelijk; er gaat geen dag voorbij zonder contact tussen ons. Dit leek een paar maanden geleden onmogelijk, maar jij hebt het toch voor elkaar gekregen! Ik ben nog nooit zó verliefd geweest! Het liefst schreeuw ik het van de daken! Gisteren hadden we het erover dat het vreemd is dat het zo goed voelt al na zo een korte tijd; Onze klik is echt geweldig!

Man, 62 jaarIk ben zeer te spreken over dit bureau

Ik ben zeer te spreken over dit bureau. Goede communicatie en ik heb mijn huidige partner door hen gevonden. Ik zou het aan iedereen aanraden!

Vrouw, 45 jaarIk mijn perfecte match heb gevonden!

Graag wil ik bij deze melden dat je mij aan niemand meer hoeft voor stellen want ik denk dat ik mijn perfecte match heb gevonden! Ondertussen heb ik 2x met B. afgesproken en van allebei de kanten is er een geweldige klik. Vanaf de eerste keer dat we elkaar zagen voelde het goed. Er zijn veel punten waarop we overeenstemmen; we kijken hetzelfde tegen het leven aan, veel interesses zijn gelijk. En ja, ik ben verliefd, ik ben hoteldebotel zelfs!