B-LOVED STAPPENPLAN 

 

STAP 1: KENNISMAKINGSGESPREK

Bij dit vrijblijvende kennismakingsgesprek zal één van onze B-loved single-coaches samen met jou rond de tafel gaan zitten om een inzicht te krijgen in wie je bent en wat je verwacht.
We kijken dan samen of we aan jouw specifieke verwachtingen kunnen voldoen.
We overlopen veel facetten van je leven; wat vind je leuk, wat is jouw levenservaring, wat voor karakter heb je en natuurlijk het belangrijkste wat jij verwacht te vinden in je nieuwe partner.
Naast het opmaken van je profielschets krijg je van ons een overeenkomst, waarin duidelijk wordt uitgelegd wat onze wederzijdse rechten en plichten zijn.
Voor onze leden vinden wij het belangrijk dat ze weten dat wij er alles aan doen om de privacy en perfecte service te garanderen, én het ideale relatiekantoor te zijn.

STAP 2: JOUW KRACHTIGE PROFIELSCHETS.

Wanneer we voor je op zoek gaan naar jouw ideale match, stellen we eerst een gedetailleerde persoonsbeschrijving/een krachtige profielschets op.
Deze profielschets wordt jouw visitekaartje om je voor te stellen aan de kandidaten die voor jou een match kunnen zijn.

STAP 3: DE SELECTIE.

In deze stap gaat het team van B-loved aan de slag om je te matchen.
We weten nu wie je bent en wat je verwacht. We gebruiken ons ledenbestand om diegene te vinden met heel veel overeenkomsten met wat jij zoekt.

STAP 4 : TELEFONISCH CONTACT.

Dit is een spannende stap, want nadat jullie op papier aan elkaar zijn voorgesteld en goed bevonden, zullen jullie elkaar voor het eerst gaan bellen.
Tijdens dit gesprek spreken jullie af voor de eerste date face-to-face.

STAP 5 : ONTMOETEN.

Gezonde spanning, toch een beetje nerveus en die heerlijke vlinders in je buik
Ons advies is om elkaar voor de eerste keer op neutraal terrein te ontmoeten.
Dit kan dé ontmoeting zijn die iets moois in beweging zet, het kan natuurlijk ook een leuke vriendschapsrelatie worden of in het uiterste geval is er helemaal geen klik.
Na jullie afspraak is het heel belangrijk om met iemand van het B-loved team te doorlopen wat positief en wat minder goed was.
Indien nodig, gaat ons team aan de slag om een betere match voor je te vinden en anders is het aan jullie om jullie geluk te beproeven samen.

Everybody deserves to B-loved!

WELKE RELATIE PAST BIJ JOU?

Ceresstraat 13   |   4811 CA Breda   |   T +31 767 676 343   |   info@b-loved.nl
Relatiebureau B-loved