Direct contact en persoonlijk advies

Stuur een e-mail klantenservice@b-loved.nl of bel 06-83453620.

Kennismakingsgesprek

Plan je vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen: https://www.b-loved.nl/contact/

Je kan een e-mail sturen naar klantenservice@b-loved.nl of bellen (of een WhatsApp-bericht sturen) naar 06-83453620.

Start met het plannen van een gratis videogesprek. De beste manier om te ontdekken of wij jou kunnen helpen, is door een persoonlijke kennismaking. Onze matchmaker, Vanessa Pilloni, staat klaar om jouw relatiewensen te bespreken en te bekijken hoe we je kunnen ondersteunen. Het is gratis, vertrouwelijk en 100% vrijblijvend.

Hoewel dit kan, raden we het niet aan. Uitstel kan leiden tot afstel. Ga direct aan de slag; je hebt niets te verliezen en alleen maar een droompartner te winnen.

No-cure-no-pay Membership

Je regelt het eenvoudig via onze online agenda. Dit gesprek is gratis, vrijblijvend en 100% vrijblijvend. 

Indien je besluit om verder te gaan, sturen we het contract en de Algemene Voorwaarden per e-mail voor een elektronische handtekening.

Het No-cure-no-pay service is onze betaalbare instapservice voor relatiebemiddeling zonder doorlopende kosten: je betaalt na de opstartkosten alleen een bedrag per wederzijdse match.

Na het kennismakingsgesprek volgt een uitgebreide intake om je profiel compleet te maken. De eenmalige kosten hiervan bedragen € 245. Vraag je kennismaking hier.

Volg de instructies in de overeenkomst en betaal €150 voor de match nadat je akkoord bent gegaan. We sturen je een e-mail met een betaallink. Zodra de betaling is voldaan, brengen wij jullie met elkaar in contact!

In onze service “No-cure-no-pay” is matching beperkt tot onze eigen kandidaatbestanden, ons netwerk van kwalitatieve relatiebureaus en contactadvertenties. Wil je een actieve zoekopdracht met meer criteria, koppeling met ons netwerk van kwalitatieve relatiebureaus en hogere zichtbaarheid? Kijk dan eens naar onze uitgebreidere services Gold.

Nee, deze som wordt niet terugbetaald.

Ja, je kunt het matchingproces onderbreken door schriftelijk een e-mail te sturen naar klantenservice@b-loved.nl met het verzoek om je profiel voor een bepaalde periode te pauzeren (freezen). Wanneer je weer beschikbaar bent, dien je op dezelfde manier een e-mail te sturen.

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur een e-mail klantenservice@b-loved.nl of bel 06-83453620.

Met de No-cure-no-pay service heb je géén doorlopende kosten: je betaalt na de opstartkosten alleen een bedrag per wederzijdse match. Je zit dus nergens aan vast.

De matchmaker brengt jou in contact met jouw match, als zowel jij als jouw datevoorstel daar beiden mee instemmen. Nadat telefoonnummers en e-mailadressen van elkaar zijn uitgewisseld, neem je zelf contact op met jouw match.

B-Loved biedt een gemiddeld slagingspercentage van 75%. Het hangt vooral van je eigen motivatie en instelling af of je een geschikte partner vindt. Je betaalt per wederzijdse match. 

No-cure no pay is een lidmaatschap waarbij geen rechten ontleend kunnen worden aan een verplicht aantal introducties.

In onze service No-cure-no-pay is matching beperkt tot ons eigen kandidatenbestand, netwerk en de contactadvertenties op het prikbord. B-Loved krijgt regelmatig kandidaten van samenwerkende kwalitatieve relatiebemiddelingsbureaus. Daaruit maken wij een selectie op basis van jouw profiel. Wil je Sucsessgarantie? Dan past het Gold Membership beter.

Nee, er is geen maximum aan verbonden. 

Ja. Je ontvangt maandelijks contactadvertenties van B-Loved Matchmaking per mail. En je mag gebruik maken van onze prikboard.

Als er een wederzijdse interesse is, wordt er een contactmogelijkheid geboden. Je ontvangt elkaars telefoonnummer of e-mailadres na betaling van een matching fee van € 150 per introductie.

Ja, je betaalt 150 euro voor een wederzijdse match

Ja, een contactadvertentie plaatsen is gratis. Het maakt onderdeel uit van onze instapservice No-cure-no-pay Membership. Jouw contactadvertentie wordt op ons prikbord https://www.b-loved.nl/ontvang-gratis-en-vrijblijvend-onze-contactadvertenties/ geplaatst, zodat andere singles erop kunnen reageren. Daarnaast word je door ons benaderd zodra onze matchmaker een passende match heeft opgemerkt.

De looptijd van dit lidmaatschap is 2 jaar. Indien je geen interesse meer hebt om door ons op een kwalitatieve, laagdrempelige manier te worden gematcht, zeg dan het Relatiebemiddeling zonder risico Membership schriftelijk klantenservice@b-loved.nl bij ons op. 

We kunnen je profiel op zelfde dag beëindigen als je dat wilt. Op werkdagen nemen wij binnen 48 uur contact met je op. 

Je kunt op elk moment upgraden. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via klantenservice@b-loved.nl of via onze contact pagina.

Gold Membership

Plan hier je gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek via de agenda van onze matchmaker: https://calendly.com/b-loved/kennismakingsgesprek.

Je kunt je aanmelden via:

Deze exclusieve matchmaking is er speciaal voor singles die op zoek zijn naar maatwerk. Je kunt zeer specifieke criteria aangeven als opleiding, geloofsovertuiging, livestyle, uiterlijke kenmerken en internationale matchmaking. Met ons Gold Membership introduceren wij alleen hoogkwalitatieve matches. 

Binnen een half jaar garanderen wij 3 tot 5 matches.

  • Wij brengen jouw relatie wensen zorgvuldig in beeld tijdens een persoonlijk en laagdrempelig intakegesprek van 60 tot 90 minuten. 
  • De matchmaker maakt aan de hand van het intakegesprek en enkele aanvullende vragen een uitgebreid persoonlijkheidsprofiel.
  • Wij kijken voortdurend pro-actief naar geschikte kandidaten binnen en buiten ons bestand relatiebemiddeling.
  • Je (anonieme) profiel heeft een hoge zichtbaarheid op verschillende platforms.
  • Je wordt voorgesteld aan drie tot zes hoogkwalitatieve matches.
  • Na iedere date met een best passende andere single is er een evaluatiemoment met B-Loved. Wij gebruiken jouw feedback om je voor te stellen aan jouw ideale levenspartner, iemand die echt bij je past.
  • Na afloop van het lidmaatschap blijf je nog twaalf maanden kosteloos in ons bestand. In deze periode gaan we niet meer actief voor je op zoek en we nemen contact met je op als we een geschikte koppeling voor jouw profiel vinden. 

Je investering voor het Gold Membership bedraagt in totaal € 2950 voor twaalf maanden. Daarbij inbegrepen zijn de kosten van een intake à € 245 en een persoonlijk advertentiebudget t.w.v. € 650.

Als je na het kennismakingsgesprek besluit om met ons in zee te gaan, dan betaal je de intake over het gehele contract en je maakt meteen een afspraak voor een intakegesprek. Of je betaalt eerst alleen de intake en dan plan je direct een afspraak voor het intakegesprek. De intake moet t.a.t. eerst zijn betaald voordat het intakegesprek plaats heeft.

Na het kennismakingsgesprek heb je contact met de matchmaker en als je besluit om een contract af te sluiten en wilt starten met de intake, dan bel of mail je met Vanessa Pilloni en dan is het geregeld. Jullie kiezen de best passende datum en locatie voor het intakegesprek. 

Een intake duurt ongeveer 60 tot 90 minuten en kan bij voorkeur plaatsvinden op locatie, bij jou thuis (met een redelijke reisafstand) of bij ons op kantoor in Eindhoven. Via een openhartig gesprek krijgen we een goede indruk van jou. Dit is cruciaal om jou voor te stellen aan passende hoogopgeleide singles. Een online intakegesprek is eerder uitzondering dan regel bij het Gold Membership. Onder bepaalde voorwaarden is het wel mogelijk. 

Tuurlijk is dat mogelijk. Dat geldt voor beide partijen. Dit dient 24 uur voorafgaand het gesprek door gegeven te worden.

Komt de afspraak toch niet gelegen? Neem voor het opnieuw plannen van een intake contact op met ons team en je matchmaker via: klantenservice@b-loved.nl of telefonisch: +31 (0)6 834 53 620. 

Je hebt als cliënt/ deelnemer het recht om een elektronisch gesloten Overeenkomst schriftelijk te herroepen binnen 14 dagen. Hieraan zijn administratieve kosten € 245 (zie contract) voor het Gold Membership, verbonden en de kosten voor annulering van de intake indien deze reeds gepland staat binnen 72 uur vanaf het moment van annuleren. Zie onze algemene voorwaarden.

Het kan altijd gebeuren dat je een afspraak moet verzetten. Je hebt het recht om een elektronisch gesloten overeenkomst schriftelijk te herroepen binnen 14 dagen. Hieraan zijn administratieve kosten verbonden en de kosten voor annulering van de intake indien deze reeds gepland staat binnen 72 uur vanaf het moment van annuleren.

In het geval dat er reeds een contactmogelijkheid geweest is (waarbij twee cliënten hebben aangegeven elkaar te willen ontmoeten), dan vervalt de mogelijkheid genoemd in lid 1. Er is dan dus geen sprake van een afkoelingsperiode. Zie de algemene voorwaarden Artikel 4.

In het Gold Membership gaat het om maatwerk. Je kunt dan ook zeer specifiek criteria aangeven als opleiding, niveau, geloofsovertuiging, uiterlijke kenmerken en internationale matching. Zo weet je zeker dat een match ook écht een match is, zonder verrassingen. Wij zijn benieuwd naar wie je bent, waar je voor staat en wat je zoekt. In een uitgebreid laagdrempelig en persoonlijk gesprek bespreken wij je drijfveren en voorkeuren als het gaat om relatiebemiddeling. Onze mensenkennis en jarenlange expertise zijn hierbij leidend. De matchmakers van B-Loved zetten zich maximaal in om jouw ideale levenspartner vinden; iemand die echt bij je past. Wij leveren kwaliteit tegen betaalbare kosten.

Je kunt een match afwijzen met een goede reden. Als we zien dat een je elke match afwijst, gaan wij met je in gesprek. Wellicht heeft het afwijzen van meerdere matches andere oorzaken. Redenen als b.v. bindingsangst of een vertekend zelfbeeld.Wij bieden je dan een coachingtraject aan of verwijzen je door naar de juiste instantie.

Tijdens je Gold Membership introduceren we gemiddeld 3 tot 6 hoogkwalitatieve matches: singles die net zo graag met jou op date willen als jij met hen, omdat alle ingrediënten voor een goede klik aanwezig zijn.

  • Met een Gold Membership bieden wij jou exclusieve, hoogwaardige matchmaking. Het Gold Membership is inclusief een advertentiebudget t.w.v. € 650 om jouw profiel (geanonimiseerd) extra onder de aandacht te brengen bij andere hoogopgeleide singles binnen en buiten ons bestand. Zo vergroten we de matchkans substantieel, zélfs als het gaat om die spreekwoordelijke “speld in de hooiberg”. Als het advertentiebudget op is tijdens de contracttermijn, dan doen wij een voorstel om dit budget te upgraden, zodat we jou kunnen blijven voorstellen aan de best passende partner. Wij zetten alles op alles om die voor je te vinden. 
  • Na afloop van het lidmaatschap blijf je, indien gewenst, kosteloos nog 12 maanden in ons bestand. We voeren in die aanvullende periode geen actieve zoektocht meer uit, maar nemen wel contact met je op als we een geschikte match voor jouw profiel vinden.
  • Je maakt gratis gebruik van onze datingapp en je ontvangt tot vijf passende anonieme datingvoorstellen per maand uit ons bestand, waarmee je zelf in contact treedt.

Verlengen van het Gold Membership is zeker mogelijk. Dat betekent dat wij actief blijven zoeken volgens onze werkwijze van het Gold Lidmaatschap. Als Gold Member betaal je voor de volgende twaalf maanden opnieuw de lidmaatschapskosten, exclusief de kosten voor de intake à € 245. Wel worden opnieuw advertentie-uitgaven bij jou in rekening gebracht, zodat we ons werk goed kunnen blijven doen.

Wij introduceren gemiddeld 3 tot 6 hoogkwalitatieve matches tijdens de contractperiode van twaalf maanden. Het komt zelden voor, maar mochten wij geen zes passende datingvoorstellen voor je kunnen vinden binnen de contractperiode, dan verlengen wij het lidmaatschap in overleg met jou. Wil je het abonnement verlengen, dan bieden we jou opnieuw dit aantal matchingvoorstellen aan.

Zorgvuldige en hoogwaardige matchmaking op maat vraagt tijd en aandacht. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een persoonlijk profiel, het maken van een karakteranalyse en coaching. Uiteraard staat er een bedrag tegenover onze service. 

Als een speurneus zoeken wij naar je soulmate, binnen ons klantenbestand van gescreende singles en via databestanden van relatiebemiddelingsbureaus waar wij mee samenwerken. Soms is creativiteit vereist en zetten we een bredere zoektocht uit. 

In vergelijking tot andere relatiebemiddelingsbureaus zijn wij niet de duurste. Tarieven van relatiebemiddelingsbureaus met een vergelijkbare werkwijze kunnen oplopen tot vijf a zevenduizend euro.

In overleg is een betalingsregeling bespreekbaar, neem hiervoor contact met ons op.

Als je van mening bent dat matches niet voldoen aan de vooraf afgesproken matching criteria als: afstand, leeftijd, interesses, opleidingsniveau, lengte, geloofsovertuiging, al dan niet een kinderwens.

En als je coaching wenst tijdens het datingproces, dan is dit lidmaatschap ook uitermate geschikt. Bij het lidmaatschap zijn namelijk drie hoogwaardige adviesgesprekken inbegrepen van elk drie kwartier. De kosten per coachingsgesprek zijn € 90, inclusief btw. Coaching kan daarna altijd los worden bijgeboekt. De minimale afname van deze adviesgesprekken is vijf uur.

Neem contact met ons op (https://www.b-loved.nl/contact/) Onze klantenservice is tijdens werkdagen bereikbaar op telefoonnummer: 06-83453620.

Of stuur een e-mail: klantenservice@b-loved.nl

Wil je liever teruggebeld worden? Laat dan hier je naw-gegevens achter en dan nemen wij binnen 48 uur contact met je op.

Ons werkwijze

Na een date geven beide partijen feedback aan de matchmaker via e-mail: klantenservice@b-loved.nl. Het is belangrijk dat deze feedback inhoudelijk is en niet slechts een eenvoudig ‘ja’ of ‘nee’. Het is voor ons van belang om te begrijpen waarom een date wel of niet succesvol was, omdat dit helpt om in de toekomst betere matches te vinden.

Wij hanteren twee lidmaatschappen: “Gold“, “Silver” of “Persoonlijk Profiel“, met kosten afhankelijk van het gekozen pakket.

Wij zoeken kandidaten in ons eigen bestand, bij collega-bureaus en in ons netwerk, zowel nationaal als internationaal op verzoek.

Een match ontstaat wanneer beide partijen elkaars profiel hebben gelezen en interesse hebben in een eerste date. Na een succesvolle date worden contactgegevens uitgewisseld, en het vervolg wordt besproken met de matchmaker.

Ons bestand bestaat uit duizenden leden verspreid over heel Nederland.

Alle leden hebben een kennismakings- en/of intakegesprek gehad met een van onze matchmakers en zijn zorgvuldig gescreend.

Als je tijdens de duur van het contract een relatie krijgt, bevriezen we op verzoek je contract voor maximaal 3 maanden.

Na het kennismakingsgesprek en de aanmelding plannen wij direct een intakegesprek en gaan meteen voor je aan de slag.

Ja, wij matchen homoseksuele mannen en lesbische vrouwen tussen de 30 en 75 jaar.

Tot 14 dagen na het afsluiten van jouw Gold lidmaatschap of Persoonlijk Profiel lidmaatschap kun je dit herroepen. Laat ons dit weten per brief of e-mail via klantenservice@b-loved.nl. Binnen deze herroepingstermijn betalen wij jou het lidmaatschapsgeld terug indien er nog geen intake heeft plaatsgevonden voor jouw lidmaatschap. Hieraan zijn geen kosten verbonden, behalve de kosten voor annulering van de intake indien deze reeds gepland staat binnen 72 uur vanaf het moment van annuleren (zoals vermeld in het contract van je lidmaatschap en in onze algemene voorwaarden).

Wij hebben twee matchmakers bij B-Loved Nederland die voor jou aan de slag gaan. Zij hebben jarenlange ervaring in de datingwereld.

STAP 1: Online kennismakingsgesprek met een van onze matchmakers. Plan een gratis kennismakingsgesprek. Klik hier om een afspraak te maken. Of vul hier je gegevens in, dan nemen we contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking.

STAP 2: Intake en opmaak persoonlijk profiel, bij jou thuis, op locatie of online.

STAP 3: Het B-Loved team gaat aan de slag om je te matchen.

STAP 4: Na wederzijdse positieve reacties op elkaars profiel, plannen jullie een eerste date.

STAP 5: Na de date geef je feedback aan je matchmaker. Hierna volgt een tweede date of wordt een nieuwe kandidaat gezocht.

Bij het “Gold” lidmaatschap zijn, indien gewenst, drie coachingsessies inbegrepen (ter waarde van €225). Voor leden met een ander lidmaatschap moeten coachingssessies apart worden betaald.

Ons slagingspercentage ligt op 75%. Hoewel wij zorgen voor geschikte matches, ligt de beslissing om daadwerkelijk een relatie aan te gaan natuurlijk bij jou.

Het is geen halfje bruin wat je koopt. De liefde van je leven is onbetaalbaar. Hoeveel vind jij deze investering waard? 

Blijf je vruchteloos zoeken en wachten of laat jij je helpen door onze ervaren matchmakers. B-Loved heeft een slagingspercentage van 75%. Wij gunnen jou het vergroten van jouw kans op het vinden van je droompartner.

De investering is afhankelijk van het soort abonnement.

Ga je voor goud, dan krijg je voor € 2950 per jaar het Gold Membership. We leveren maatwerk en extra persoonlijke aandacht, zodat wij nog gerichter voor jou op zoek kunnen gaan. Jouw profiel heeft een advertentiebudget van € 650. Als bonus blijf je na afloop van het lidmaatschap twaalf maanden in ons bestand.   

Wij zijn niet de goedkoopste, maar ook zeker niet het duurste relatiebemiddelingsbureau in Nederland. Sommige relatiebemiddelingsbureaus rekenen een uurtarief. B-Loved hanteert een pakketprijs, met gegarandeerd 3-5 matches binnen een half jaar.

B-Loved heeft voor ieder budget een passend aanbod. Wil je nog nergens aan vast zitten? Kies dan voor het Persoonlijk Profiel. Wil je alleen betalen als wij een match voor je vinden? Dat kan! Bekijk gratis onze contactadvertenties. 

Tijdens dit gesprek met onze matchmaker, bespreekt zij je relatiewensen en hoe ze je jou zo goed mogelijk aan een passende duurzame relatie kan helpen. Daarna plant ze een meer uitgebreide intake om samen met jou je profiel compleet te maken. Plan hier je kennismaking.

Hoewel wij hard werken om geschikte matches te vinden, kunnen wij niet garanderen dat verliefdheid ontstaat. Wij garanderen wel het aantal matches, regelmatig contact en een persoonlijke service.

Concreet bevat het profiel informatie over je leeftijd, je levensvisie, je situatie en de verwachtingen van je toekomstige partner.

Contactadvertenties

Als relatiebureau bieden wij contactadvertenties van onze cliënten aan, waarin jij kunt vinden wat je zoekt. Elke maand ontvang je een link naar ons prikbord met profielen van nieuwe cliënten uit ons bestand. Als je geïnteresseerd bent, brengen wij jullie vertrouwelijk met elkaar in contact.

Je gaat naar deze pagina: https://www.b-loved.nl/ontvang-gratis-en-vrijblijvend-onze-contactadvertenties/

Je meldt je aan, geeft je voorkeuren op en je leeftijdscategorie. Daarna ontvang je de passende contact-advertenties per e-mail.

Je ontvangt de contact-advertenties per e-mail en ze staan ook op het prikbord. Dit is de link naar het prikbord. 

https://www.b-loved.nl/contactad

Het ontvangen van contact-advertenties is gratis. Wil je reageren op onze contactadvertenties https://www.b-loved.nl/contactad/, dan betaal je niks extra’s. Wij nodigen je uit voor een screening met een van onze matchmakers, want wij willen er zeker van zijn dat jullie bij elkaar passen. Je rekent dan alleen af voor een wederzijdse match. De kosten hiervoor bedragen € 175.

Onder elke contactadvertentie op onze website vind je een contactformulier. Bijvoorbeeld: https://www.b-loved.nl/advertentie/vrouw-59-jaar-woonachtig-in-de-omgeving-haarlem/

Daarin verschijnt automatisch een link naar een contactadvertentie waarop je reageert. Ook vul je informatie in, zoals: jouw NAW- gegevens, of je een man of vrouw zoekt en/of je rookt. Je geeft eveneens een korte omschrijving van jezelf en je droompartner. Vervolgens screenen wij het door jou ingevulde contactformulier. Wij willen er namelijk zeker van zijn dat wij alleen singles matchen die serieus op zoek zijn naar een duurzame relatie.

Nee, wij geven geen geld terug. Als bonus geven we jou de mogelijkheid om jouw contactadvertentie op ons prikbord www.contactad/ te plaatsen, zodat andere singles op jouw contact-advertentie kunnen reageren. Zo mis je geen kansen om opnieuw gevonden te worden door andere singles. De werkwijze is hetzelfde als bij contactadvertenties; je betaalt alleen bij een wederzijdse match. 

Ja, wij plaatsen regelmatig nieuwe contactadvertenties van onze cliënten en wij verwijderen advertenties van cliënten die een match hebben gevonden.

Nadat je het contactformulier hebt ingevuld onder de contactadvertentie, word je uitgenodigd voor een screeningsgesprek met de matchmaker. Als wij vinden dat jij een interessante match bent, dan wordt jouw profiel geïntroduceerd aan de single van jouw keuze. Als die single uit ons bestand jou ook beter wil leren kennen, dan betaal je € 175. Je betaalt dus alleen bij een wederzijdse match. Deze voorwaarden zijn van toepassing als je geen cliënt bent van B-Loved. Als je een Gold Membership , Silver Membership of als je een Persoonlijk Profiel  hebt afgesloten, dan gelden de voorwaarden van je contract.

Vul het formulier in op de website. Zo weet B-Loved wie je bent en wat je zoekt. Op het formulier geef jij je voorkeuren aan, zoals de leeftijdscategorie en gender. Je ontvangt de contactadvertenties die zijn aangepast op jouw gewenste categorie. 

Het aanbod van contactadvertenties is kleiner dan ons klantenbestand. Dit komt doordat niet alle cliënten ermee akkoord gaan dat mensen reageren op hun contactadvertenties. Contact advertenties worden dus alleen online geplaatst als onze cliënten daar toestemming voor hebben gegeven. Onze actieve cliënten (abonnees) hebben meer mogelijkheden en kunnen kiezen uit een groter aanbod van contactadvertenties dan uitsluitend het prikbord. 

Een selectie van onze gescreende cliënten uit ons bestand heeft hun anonieme profiel op ons prikbord staan. Zij hebben een abonnement bij B-Loved afgesloten. Advertenties van singles die geen wederzijdse match hebben gevonden na onze screening, staan ook op ons prikbord.

Je wordt gevonden door singles die niet in ons klantenbestand zitten en onze mailing ontvangen, die onze contact advertenties op internet vinden. Iedereen die op jouw advertentie reageert, wordt door ons gescreend. 

Je ontvangt wekelijks contact-advertenties via e-mail van ons. De frequentie is echter afhankelijk van het aanbod van advertenties op dat moment. De ene keer hebben we meer cliënten uit een bepaalde leeftijdscategorie die hun profiel bekend willen maken, dan de andere keer.

Het kopen van een lidmaatschap is uiteindelijk financieel gunstiger dan dat je per profiel betaald. Wil je meer contactmogelijkheden? Sluit dan het Gold of Silver Membership af, dan ben je niet alleen zichtbaar op het prikbord, maar dan brengen we jouw profiel ook onder de aandacht bij andere, kwalitatief hoogwaardige relatiebemiddelingsbureaus in binnen en buitenland. Je hebt simpelweg meer contactmogelijkheden. Zie FAQ (veelgestelde vragen) https://www.b-loved.nl/veelgestelde-vragen/ Gold Membership en Silver Membership.

B-Loved heeft inderdaad ook internationale contactadvertenties op haar prikbord van gescreende leden uit Europa. Die leden zijn aangesloten bij Europese relatiebemiddelingsbureaus, waar B-Loved goede contacten mee heeft.

De voorwaarden zijn hetzelfde als Nederlandse contactadvertenties; bij een wederzijdse match betaal je € 175. 

Jazeker, bij B-Loved is iedereen welkom die een serieuze relatie zoekt. Op het formulier geef jij je gender voorkeur aan. Je maakt een keuze uit een van de volgende categorieën: 

– Vrouw zoekt man

– Man zoekt vrouw 

– Vrouw zoekt vrouw

– Man zoekt man

Leden met Gold Membership https://www.b-loved.nl/laat-de-zoektocht-naar-je-droompartner-over-aan-een-professioneel-relatiebemiddelingsbureau/ ontvangen matches van mensen die hebben gereageerd. Wanneer je met een Silver of Gold Membership reageert op een profiel, dan betaal je niks extra’s, want deze kosten zijn bij het lidmaatschap inbegrepen. Mensen met Relatiebemiddeling zonder risico https://www.b-loved.nl/dating-service/ service betalen € 150 per wederzijdse match.

Veelgestelde vragen over een relatiebemiddelings bureau

Wij matchen singles in een breed scala aan leeftijdscategorieën, variërend van 30 tot 75 jaar oud, met een standaardmarge van 5 jaar jonger en 5-10 jaar ouder dan je eigen leeftijd. Dit stelt ons in staat om een diverse groep singles te bedienen en potentieel geschikte matches te vinden binnen verschillende leeftijdsgroepen.

Specifiek voor informatie over onze service voor 40-plussers, 50-plussers en 60-plussers, kun je terecht op onze website. Daar vind je gedetailleerde informatie over hoe ons bureau specifiek inspeelt op de behoeften en wensen van singles in deze leeftijdsgroepen, inclusief de aangepaste matchingcriteria en eventuele extra diensten die we aanbieden om het succes van de matches te vergroten.

Ons hoofdkantoor bevindt zich in het centrum van Eindhoven, op Fellenoord 25, 5612 AA. Heb je een afspraak bij ons? Parkeren is gemakkelijk mogelijk naast ons pand, op de parkeerplaats Fellenoord.

We opereren landelijk en zijn beschikbaar voor singles in alle regio’s van Nederland. Of je nu in de grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Utrecht woont, of in kleinere plaatsen verspreid over het land, ons relatiebureau staat voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte match. Daarnaast matchen we ook over de grens en werken we samen met B-Loved, gevestigd in België. Plan je kennismakingsgesprek met ons matchmaker hier.

Wij matchen op basis van leeftijd, achtergrond, ambitie, kinderwens, afstand, opleiding, eigenschappen en hobby’s, altijd in overleg met de voorkeuren van de cliënt.

Plan je vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen: https://www.b-loved.nl/contact/

Je kan een e-mail sturen naar klantenservice@b-loved.nl of bellen (of een WhatsApp-bericht sturen) naar 06-83453620.

Wij geloven dat jouw ideale match bestaat en wij zijn er om je te helpen die persoon te ontmoeten. Onze service biedt persoonlijke aandacht en geduld, waarbij we rekening houden met jouw individuele voorkeuren. Onze missie is om singles gelukkig te maken in de liefde, en daarom selecteren we alleen serieuze singles die op zoek zijn naar een duurzame relatie. Bij ons staat kwaliteit voorop, en daarom werken we enkel met singles die bereid zijn te investeren om hun droom waar te maken. Lees meer over ons team.

Relatiebemiddeling brengt personen samen die op zoek zijn naar een affectieve relatie, terwijl relatietherapie wordt ingezet bij bestaande relatieproblemen.

Wij hebben een slagingspercentage van 75% doordat wij maatwerk bieden.

B-Loved krijgt bovendien vier sterren in de Current TrustScore benchmark. Reviews vind je op Trustpilot en bij Google-reviews van het Google Bedrijfsprofiel 

Klantenservice datingbureau

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur een e-mail naar klantenservice@b-loved.nl of bel 06-83453620.

Nee, het gebruik van onze klantenservice is kosteloos voor onze cliënten. We zijn hier om je te helpen en te ondersteunen tijdens je reis naar het vinden van een geschikte partner.

Je kunt B-Loved Nederland beoordelen op Trustpilot door naar onze Trustpilot-pagina te gaan en daar je beoordeling achter te laten:

Op Google kun je B-Loved Nederland beoordelen hier.

Natuurlijk waarderen we het zeer als je een review achterlaat. We moedigen je aan om eerlijk te zijn en je eigen ervaring te delen voordat je de review plaatst. Bedankt voor je eerlijke feedback!

Houd er rekening mee dat B-Loved België een ander bureau is dat actief is in België.

Je kunt contact met onze klantenservice opnemen via telefoon 06-83453620, e-mail: klantenservice@b-loved.nl of ons online contactformulier op de website. Wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met je op.

Ja, onze klantenservice staat klaar om te helpen bij eventuele technische problemen die je ervaart bij het gebruik van ons app voor relatiebemiddeling. Neem contact met ons op en we zullen ons best doen om je te begeleiden en het probleem op te lossen. E-mail: klantenservice@b-loved.nl

Als je een klacht hebt, zullen onze klantenservicemedewerkers er alles aan doen om deze zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen. We waarderen je feedback en streven ernaar om onze service voortdurend te verbeteren.

We streven ernaar om binnen 24 tot 48 uur te reageren op alle vragen en verzoeken die via onze klantenservice binnenkomen.

E-mail

We streven ernaar je vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

Videogesprek

Stel je vraag direct aan onze Matchmaker. Plan je gratis kennismaking hier.