Direct contact en persoonlijk advies

Stuur een e-mail klantenservice@b-loved.nl of bel 06-83453620.

E-mail

We streven ernaar je vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

Videogesprek

Stel je vraag direct aan onze Matchmaker. Plan je gratis kennismaking hier.

Waarmee kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen over een relatiebemiddelings bureau

Je kan een e-mail sturen naar klantenservice@b-loved.nl of bellen (of een WhatsApp-bericht sturen) naar 06-83453620.

We opereren landelijk en zijn beschikbaar voor singles in alle regio’s van Nederland. Of je nu in de grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Utrecht woont, of in kleinere plaatsen verspreid over het land, ons relatiebureau staat voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte match. Daarnaast matchen we ook over de grens en werken we samen met B-Loved, gevestigd in België. Plan je kennismakingsgesprek met ons matchmaker hier.

Relatiebemiddeling brengt personen samen die op zoek zijn naar een affectieve relatie, terwijl relatietherapie wordt ingezet bij bestaande relatieproblemen.

Wij geloven dat jouw ideale match bestaat en wij zijn er om je te helpen die persoon te ontmoeten. Onze service biedt persoonlijke aandacht en geduld, waarbij we rekening houden met jouw individuele voorkeuren. Onze missie is om singles gelukkig te maken in de liefde, en daarom selecteren we alleen serieuze singles die op zoek zijn naar een duurzame relatie. Bij ons staat kwaliteit voorop, en daarom werken we enkel met singles die bereid zijn te investeren om hun droom waar te maken. Lees meer over ons team.

Wij matchen singles in een breed scala aan leeftijdscategorieën, variërend van 30 tot 75 jaar oud, met een standaardmarge van 5 jaar jonger en 5-10 jaar ouder dan je eigen leeftijd. Dit stelt ons in staat om een diverse groep singles te bedienen en potentieel geschikte matches te vinden binnen verschillende leeftijdsgroepen.

Specifiek voor informatie over onze service voor 40-plussers, 50-plussers en 60-plussers, kun je terecht op onze website. Daar vind je gedetailleerde informatie over hoe ons bureau specifiek inspeelt op de behoeften en wensen van singles in deze leeftijdsgroepen, inclusief de aangepaste matchingcriteria en eventuele extra diensten die we aanbieden om het succes van de matches te vergroten.

Wij matchen op basis van leeftijd, achtergrond, ambitie, kinderwens, afstand, opleiding, eigenschappen en hobby’s, altijd in overleg met de voorkeuren van de cliënt.

Ons werkwijze

Ja, wij matchen homoseksuele mannen en lesbische vrouwen tussen de 30 en 75 jaar.

Concreet bevat het profiel informatie over je leeftijd, je levensvisie, je situatie en de verwachtingen van je toekomstige partner.

Alle leden hebben een kennismakings- en/of intakegesprek gehad met een van onze matchmakers en zijn zorgvuldig gescreend.

Na een date geven beide partijen feedback aan de matchmaker via e-mail: klantenservice@b-loved.nl. Het is belangrijk dat deze feedback inhoudelijk is en niet slechts een eenvoudig ‘ja’ of ‘nee’. Het is voor ons van belang om te begrijpen waarom een date wel of niet succesvol was, omdat dit helpt om in de toekomst betere matches te vinden.

Wij zoeken kandidaten in ons eigen bestand, bij collega-bureaus en in ons netwerk, zowel nationaal als internationaal op verzoek.

Ons bestand bestaat uit duizenden leden verspreid over heel Nederland.

Het is geen halfje bruin wat je koopt. De liefde van je leven is onbetaalbaar. Hoeveel vind jij deze investering waard? 

Blijf je vruchteloos zoeken en wachten of laat jij je helpen door onze ervaren matchmakers. B-Loved heeft een slagingspercentage van 75%. Wij gunnen jou het vergroten van jouw kans op het vinden van je droompartner.

De investering is afhankelijk van het soort abonnement. Bij het Silver Membership betaal je € 99.95 per maand. Hier krijg je veel waarde voor terug. Zo krijg je persoonlijke begeleiding bij het opstellen van het datingprofiel. Bovendien gaan onze matchmakers actief voor je op zoek naar passende kandidaten. Wij vergroten je vindbaarheid, omdat je profiel een hoge zichtbaarheid heeft in ons eigen bestand en dat van collega-relatiebemiddelingsbureaus waar we mee samenwerken.

Ga je voor goud, dan krijg je voor € 2950 per jaar het Gold Membership. We leveren maatwerk en extra persoonlijke aandacht, zodat wij nog gerichter voor jou op zoek kunnen gaan. Jouw profiel heeft een advertentiebudget van € 650. Als bonus blijf je na afloop van het lidmaatschap twaalf maanden in ons bestand.   

Wij zijn niet de goedkoopste, maar ook zeker niet het duurste relatiebemiddelingsbureau in Nederland. Sommige relatiebemiddelingsbureaus rekenen een uurtarief. B-Loved hanteert een pakketprijs, met gegarandeerd 3-5 matches binnen een half jaar.

B-Loved heeft voor ieder budget een passend aanbod. Wil je nog nergens aan vast zitten? Kies dan voor het 30 dagen Proefabonnement. Wil je alleen betalen als wij een match voor je vinden? Dat kan! Bekijk gratis onze contactadvertenties. 

Bij het “Gold” lidmaatschap zijn, indien gewenst, drie coachingsessies inbegrepen (ter waarde van €225). Voor leden met een ander lidmaatschap moeten coachingssessies apart worden betaald.

Tot 14 dagen na het afsluiten van jouw Silver of Gold lidmaatschap kun je dit herroepen. Laat ons dit weten per brief of e-mail via klantenservice@b-loved.nl. Binnen deze herroepingstermijn betalen wij jou het lidmaatschapsgeld terug indien er nog geen intake heeft plaatsgevonden voor jouw lidmaatschap. Na de intake worden administratieve kosten in rekening gebracht, zoals vermeld in het contract van je lidmaatschap.

Als je tijdens de duur van het contract een relatie krijgt, bevriezen we op verzoek je contract voor maximaal 3 maanden.

STAP 1: Online kennismakingsgesprek met een van onze matchmakers. Plan een gratis kennismakingsgesprek: [link] STAP 2: Intake en opmaak persoonlijk profiel, bij jou thuis, op locatie of online. STAP 3: Het B-Loved team gaat aan de slag om je te matchen. STAP 4: Na wederzijdse positieve reacties op elkaars profiel, plannen jullie een eerste date. STAP 5: Na de date geef je feedback aan je matchmaker. Hierna volgt een tweede date of wordt een nieuwe kandidaat gezocht.

Een match ontstaat wanneer beide partijen elkaars profiel hebben gelezen en interesse hebben in een eerste date. Na een succesvolle date worden contactgegevens uitgewisseld, en het vervolg wordt besproken met de matchmaker.

Ons slagingspercentage ligt op 75%. Hoewel wij zorgen voor geschikte matches, ligt de beslissing om daadwerkelijk een relatie aan te gaan natuurlijk bij jou.

Tijdens dit gesprek met onze matchmaker, bespreekt zij je relatiewensen en hoe ze je jou zo goed mogelijk aan een passende duurzame relatie kan helpen. Daarna plant ze een meer uitgebreide intake om samen met jou je profiel compleet te maken. 

Wij hanteren twee lidmaatschappen: “Gold“, “Silver” of “Persoonlijk Profiel“, met kosten afhankelijk van het gekozen pakket.

Hoewel wij hard werken om geschikte matches te vinden, kunnen wij niet garanderen dat verliefdheid ontstaat. Wij garanderen wel het aantal matches, regelmatig contact en een persoonlijke service.

Silver Membership

Je kan een e-mail sturen naar klantenservice@b-loved.nl of bellen (of een WhatsApp-bericht sturen) naar 06-83453620.

De duur van het Silver Membership is 12 maanden en daarna kun je het abonnement onbeperkt per maand verlengen.

Het Silver Membership is 12 maanden en daarna kun je het abonnement onbeperkt per maand verlengen. Na het verstrijken van de contractperiode, vanaf het moment van ondertekening, wordt het contract (uitsluitend in overleg) verlengd voor een periode die gezamenlijk is overeengekomen. Wanneer je tijdelijk niet beschikbaar bent voor bemiddeling wordt de overeenkomst niet ‘on hold’ gezet. Je kunt geen aanspraak maken op restitutie van het betaalde. 

Statistisch gezien zijn vijf of zes matches vaak voldoende, maar onze ervaring leert dat soms één ontmoeting al succesvol kan zijn.

Na het kennismakingsgesprek en de aanmelding plannen wij direct een intakegesprek en gaan meteen voor je aan de slag.

Cliënten die een lidmaatschap bij ons hebben afgesloten, kunnen gebruik maken van onze datingapp. Met het Silver Membership kan je zelf tot drie passende anonieme datingvoorstellen per maand ontvangen uit ons bestand, behalve matches die door onze matchmaker worden gemaakt. Als er een wederzijdse interesse is en de single van jouw keuze heeft ook een Silver of Gold Membership abonnement, dan kunnen jullie via de app met elkaar in contact komen zonder tussenkomst van een van onze matchmakers. Meer informatie kun je vinden in de FAQ Dating App.

Het abonnement wordt na 12 maanden automatisch verlengd op het moment dat je het niet binnen dertig dagen voor het einde van de contractperiode opzegt.

Je kunt het lidmaatschap na 12 maanden opzeggen. Als je het lidmaatschap uiterlijk 30 dagen voor het einde van de contractperiode opzegt, dan wordt het abonnement automatisch stopgezet. Je krijgt 30 dagen voor het einde van het lidmaatschap een mail van ons, waarin je de mogelijkheid hebt om het lidmaatschap op te zeggen. Of je kunt besluiten over te stappen op een andere abonnementsvorm van B-Loved, zoals Het Persoonlijk Profiel Lidmaatschap (https://www.b-loved.nl/dating-service/).

Na een jaar kun je het lidmaatschap opzeggen, uiterlijk 30 dagen voor het aflopen van het lidmaatschap.

Als je hebt gekozen voor het Silver Membership, dan kun je via deze pagina https://www.b-loved.nl/aanmelden-silver/ een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen met onze matchmaker.

Via deze link kun je het 30 dagen Proefabonnement afsluiten: https://www.b-loved.nl/silver-proefabonnement-relatiebemiddeling/.

Het proefabonnement moet binnen 30 dagen worden opgezegd, daarna wordt automatisch het Silver Membership met elf maanden verlengd.

In het proefabonnement kun je 30 dagen kennismaken met onze werkwijze en bekijken of die bij je past. Daarna heb je de keuze; blijf je 11 maanden bij het Silver Membership, of stap je over naar een andere abonnementsvorm, zoals Het Persoonlijke Profiel Lidmaatschap op basis van no cure, no pay. Je betaalt dan € 150 per match.

Het proefabonnement is inhoudelijk hetzelfde als het Silver Membership van een maand. Daarbij wordt je profiel gemaakt, het datingprofiel wordt naar relatiebemiddelingsbureaus gestuurd en op ons prikbord geplaatst en je kunt gebruik maken van onze datingapp.

De namen hebben dezelfde inhoudelijke betekenis. Je kunt gebruik maken van het Silver Proefabonnement Relatiebemiddeling, met een opzegtermijn van dertig dagen. Daarna kun je overstappen op het Silver Membership of Gold Membership.

De intake kosten zijn inbegrepen bij de kosten van de eerste maand van het Silver Membership. Een betaallink ontvang je na het kennismakingsgesprek met onze matchmaker. 

De kosten voor het lidmaatschap zijn € 99.95 per maand. De eerste maand dient betaald te worden voor aanvang van de intake. Je ontvangt een link om te betalen en om het contract elektronisch te ondertekenen. 

pastedGraphic.png  Persoonlijke begeleiding bij het opstellen van jouw profiel

pastedGraphic_1.png  Actieve zoekinspanning door onze matchmakers

pastedGraphic_2.png  Hoge zichtbaarheid op diverse platforms

pastedGraphic_3.png  Gemiddeld 6 tot 8 matches per 12 maanden

pastedGraphic_4.png pastedGraphic_5.png️Maximaal drie anonieme profielen per maand die je zelf kunt raadplegen en met wie je zelf contact opneemt pastedGraphic_5.png

Jazeker. Je profiel wordt geanonimiseerd zichtbaar in ons uitgebreide netwerk van relatiebureaus binnen onze eigen gescreende bestanden en via onze contactadvertenties. Je e-mailadres en je telefoonnummer zijn niet zichtbaar en we plaatsen nooit je privégegevens of foto online. Zodoende voldoen wij aan de AVG-richtlijnen. Zie de privacyverklaring (https://www.b-loved.nl/privacybeleid/)  op onze website.

Je krijgt gemiddeld 6 tot 8 matches per twaalf maanden. Het kunnen er meer zijn, als we meer kandidaten voorstellen voor je kunnen vinden. Als het lastiger is om een match voor je te regelen, dan adviseren wij het Gold Membership, dat meer op jouw wensen is afgestemd.

Ja, je kan elk moment upgraden van Silver Membership naar Gold Membership (https://www.b-loved.nl/laat-de-zoektocht-naar-je-droompartner-over-aan-een-professioneel-relatiebemiddelingsbureau/.)

Het Gold Membership sluit je af voor een periode van 12 maanden.

B-Loved is er voor zelfbewuste en gedreven singles tussen 30 en 75 jaar, die op zoek zijn naar een serieuze relatie en hierin bereid zijn om te investeren qua tijd en geld.

Gold Membership

Je kan een e-mail sturen naar klantenservice@b-loved.nl of bellen (of een WhatsApp-bericht sturen) naar 06-83453620.

Een intake duurt ongeveer 60 tot 90 minuten en kan plaatsvinden bij jou thuis, online of op locatie in Eindhoven.

Binnen een half jaar garanderen wij 3 tot 5 matches.

Statistisch gezien zijn vijf of zes matches vaak voldoende, maar onze ervaring leert dat soms één ontmoeting al succesvol kan zijn.

Na het kennismakingsgesprek en de aanmelding plannen wij direct een intakegesprek en gaan meteen voor je aan de slag.

Instapservice Persoonlijk Profiel

Volg de instructies in de overeenkomst en betaal €150 voor de match nadat je akkoord bent gegaan. We sturen je een e-mail met een betaallink. Zodra de betaling is voldaan, brengen wij jullie met elkaar in contact!

Ja, een contactadvertentie plaatsen is gratis. Het maakt onderdeel uit van onze instapservice Persoonlijk Profiel Membership. Jouw contactadvertentie wordt op ons prikbord https://www.b-loved.nl/ontvang-gratis-en-vrijblijvend-onze-contactadvertenties/ geplaatst, zodat andere singles erop kunnen reageren. Daarnaast word je door ons benaderd zodra onze matchmaker een passende match heeft opgemerkt.

Ja, je betaalt 150 euro voor een wederzijdse match

Je regelt het eenvoudig via onze online agenda. Dit gesprek is gratis, vrijblijvend en 100% vrijblijvend. 

Je kan een e-mail sturen naar klantenservice@b-loved.nl of bellen (of een WhatsApp-bericht sturen) naar 06-83453620.

Als er een wederzijdse interesse is, wordt er een contactmogelijkheid geboden. Je ontvangt elkaars telefoonnummer of e-mailadres na betaling van een matching fee van € 150 per introductie.

Indien je besluit om verder te gaan, sturen we het contract en de Algemene Voorwaarden per e-mail voor een elektronische handtekening.

We kunnen je profiel op zelfde dag beëindigen als je dat wilt. Op werkdagen nemen wij binnen 48 uur contact met je op. 

In onze service “Persoonlijk Profiel” is matching beperkt tot onze eigen kandidaatbestanden en contactadvertenties. Wil je een actieve zoekopdracht met meer criteria, koppeling met ons netwerk van kwalitatieve relatiebureaus en hogere zichtbaarheid? Kijk dan eens naar onze uitgebreidere services Silver en Gold.

Er is geen einddatum. Indien je geen interesse meer hebt om door ons op een kwalitatieve, laagdrempelige manier te worden gematcht, zeg dan het Persoonlijk Profiel Membership schriftelijk (https://www.b-loved.nl/contact/) bij ons op. 

De eenmalige kosten hiervan bedragen € 195.

Persoonlijk Profiel is een passief lidmaatschap. Dat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan een verplicht aantal introducties. 

Nee, er is geen maximum aan verbonden. 

De matchmaker brengt jou in contact met jouw match, als zowel jij als jouw datevoorstel daar beiden mee instemmen. Nadat telefoonnummers en e-mailadressen van elkaar zijn uitgewisseld, neem je zelf contact op met jouw match.

Iedereen, ongeacht hun abonnement, kan onze app gebruiken. Als gebruiker van het Persoonlijk Profiel profiteer je echter van extra voordelen in vergelijking met niet-app-gebruikers. Je wordt ontdekt door andere singles met een Silver- of Gold-lidmaatschap, je kunt verbindingsverzoeken accepteren, anonieme profielen van geïnteresseerden bekijken en beslissen of je contact wilt leggen. Kijk voor meer informatie over onze app op deze link: https://www.b-loved.nl/app-datingbureau-b-loved/

Ja. Je ontvangt maandelijks contactadvertenties van B-Loved Matchmaking per mail. En je mag gebruik maken van onze datingapp. https://www.b-loved.nl/app-datingbureau-b-loved/.

Ja, je kunt het matchingproces onderbreken door schriftelijk een e-mail te sturen naar klantenservice@b-loved.nl met het verzoek om je profiel voor een bepaalde periode te pauzeren (freezen). Wanneer je weer beschikbaar bent, dien je op dezelfde manier een e-mail te sturen.

Indien je besluit contact op te nemen met een geïnteresseerde, wordt er volgens de overeenkomst €150 in rekening gebracht voor de match nadat je akkoord bent gegaan. De matchmaker zal jullie vervolgens op gebruikelijke wijze met elkaar in contact brengen.

In onze service Persoonlijk Profiel is matching beperkt tot ons eigen kandidatenbestand en de contactadvertenties op het prikbord. B-Loved krijgt regelmatig kandidaten van samenwerkende kwalitatieve relatiebemiddelingsbureaus. Daaruit maken wij een selectie op basis van jouw profiel. Wil je dat wij bij ons netwerk van kwalitatieve relatiebemiddelingsbureaus actief voor je op zoek gaan naar kandidaten? Dan past het Silver Membership https://www.b-loved.nl/aanmelden-silver/ of Gold Membership https://www.b-loved.nl/laat-de-zoektocht-naar-je-droompartner-over-aan-een-professioneel-relatiebemiddelingsbureau/ beter.

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur een e-mail klantenservice@b-loved.nl of bel 06-83453620.

Je kunt t.a.t. upgraden naar een abonnement. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. https://www.b-loved.nl/contact/.

B-Loved biedt een gemiddeld slagingspercentage van 75%. Het hangt vooral van je eigen motivatie en instelling af of je een geschikte partner vindt. Je betaalt per wederzijdse match. 

Na het kennismakingsgesprek volgt een uitgebreide intake om je profiel compleet te maken. De eenmalige kosten hiervan bedragen € 195.

Het Persoonlijk Profiel is onze betaalbare instapservice voor relatiebemiddeling zonder doorlopende kosten: je betaalt na de opstartkosten alleen een bedrag per wederzijdse match.

Met de Persoonlijk Profiel service heb je géén doorlopende kosten: je betaalt na de opstartkosten alleen een bedrag per wederzijdse match. Je zit dus nergens aan vast.

In zo’n geval mag je gratis jouw contactadvertentie op ons prikbord www.b-loved.nl/contactad plaatsen. Deze wordt door cliënten van het relatiebemiddelingsbureau en bezoekers van onze website bekeken. Je contactadvertentie heeft dus een groot bereik.

Nee, deze som wordt niet terugbetaald.

30 dagen Proefabonnement

Je kan een e-mail sturen naar klantenservice@b-loved.nl of bellen (of een WhatsApp-bericht sturen) naar 06-83453620.

Contactadvertenties

Als relatiebureau bieden wij contactadvertenties van onze cliënten aan, waarin jij kunt vinden wat je zoekt. Elke maand ontvang je een link naar ons prikbord met profielen van nieuwe cliënten uit ons bestand. Als je geïnteresseerd bent, brengen wij jullie vertrouwelijk met elkaar in contact.

Dating APP

Meld je eerst aan via onze website www.b-loved.nl en ontvang je inloggegevens via e-mail. Om onze app te gebruiken, dien je deze eerst te downloaden op je telefoon of tablet. Je kunt de app vinden in de iOS App Store.
Bij de eerste keer opstarten van de app kun je inloggen met het account dat je hebt aangemaakt voor je profiel. De inlognaam is het e-mailadres dat is gebruikt bij het aanmaken van het profiel.

Na aanmelding heb je onze eerste email ontvangen met je inloggegevens (een link naar Login Page en Login Email).

Silver-leden hebben de mogelijkheid om maximaal 3 anonieme profielen te ontdekken, terwijl Gold-leden zelfs tot 5 geschikte profielen kunnen verkennen.

Ga naar het inlogscherm https://b-loved.smartmatchapp.com/login/ en klik dan op de knop ‘Wachtwoord vergeten’ en vraag een nieuw wachtwoord aan via email.

Alle leden kunnen een Verbinding ontvangen. Dit betekent dat iemand met een Gold- of Silver-lidmaatschap je anonieme profiel heeft gevonden, interesse heeft getoond en graag in contact wil komen.


Om de verbinding te accepteren, ga je naar ‘Verbindingen’ op het Dashboard. Daar vind je profielen van leden waarmee je contact wilt. Als je interesse hebt, accepteer dan het profiel om in contact te komen.


Heb je een Silver- of Gold-lidmaatschap? Dan verschijnt deze persoon in je ‘Matches’, waar je het eerste bericht kunt sturen via onze chat.


Heb je een Persoonlijk Profiel-lidmaatschap? Dan ontvang je een bericht van een van onze matchmakers, die op traditionele wijze jullie in contact brengt.

Je wordt ontdekt door andere singles met een Silver- of Gold-lidmaatschap, je kunt verbindingsverzoeken accepteren, anonieme profielen van geïnteresseerden bekijken en beslissen of je contact wilt leggen.

De handleiding over de direct toegang naar je Persoonlijk Profiel vind je hier: https://www.b-loved.nl/site/wp-content/uploads/Direct-toegang-naar-je-Persoonlijk-Profiel.pdf

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur een e-mail klantenservice@b-loved.nl of bel 06-83453620.

B-Loved is het relatiebureau met gescreende singles uit heel Nederland. Om inloggegevens te ontvangen, dien je je via onze website aan te melden voor een van onze services . Ga eerst naar onze website www.b-loved.nl om je inloggegevens te ontvangen.

Kennismakingsgesprek

Je kan een e-mail sturen naar klantenservice@b-loved.nl of bellen (of een WhatsApp-bericht sturen) naar 06-83453620.

Hoewel dit kan, raden we het niet aan. Uitstel kan leiden tot afstel. Ga direct aan de slag; je hebt niets te verliezen en alleen maar een droompartner te winnen.

Start met het plannen van een gratis videogesprek. De beste manier om te ontdekken of wij jou kunnen helpen, is door een persoonlijke kennismaking. Onze matchmaker, Vanessa Pilloni, staat klaar om jouw relatiewensen te bespreken en te bekijken hoe we je kunnen ondersteunen. Het is gratis, vertrouwelijk en 100% vrijblijvend.

Klantenservice datingbureau

Je kunt contact met onze klantenservice opnemen via telefoon 06-83453620, e-mail: klantenservice@b-loved.nl of ons online contactformulier op de website. Wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met je op.

Je kunt B-Loved Nederland beoordelen op Trustpilot door naar onze Trustpilot-pagina te gaan en daar je beoordeling achter te laten:

Op Google kun je B-Loved Nederland beoordelen hier.

Natuurlijk waarderen we het zeer als je een review achterlaat. We moedigen je aan om eerlijk te zijn en je eigen ervaring te delen voordat je de review plaatst. Bedankt voor je eerlijke feedback!

Houd er rekening mee dat B-Loved België een ander bureau is dat actief is in België.

We streven ernaar om binnen 24 tot 48 uur te reageren op alle vragen en verzoeken die via onze klantenservice binnenkomen.

Ja, onze klantenservice staat klaar om te helpen bij eventuele technische problemen die je ervaart bij het gebruik van ons app voor relatiebemiddeling. Neem contact met ons op en we zullen ons best doen om je te begeleiden en het probleem op te lossen. E-mail: klantenservice@b-loved.nl

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur een e-mail naar klantenservice@b-loved.nl of bel 06-83453620.

Als je een klacht hebt, zullen onze klantenservicemedewerkers er alles aan doen om deze zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen. We waarderen je feedback en streven ernaar om onze service voortdurend te verbeteren.

Nee, het gebruik van onze klantenservice is kosteloos voor onze cliënten. We zijn hier om je te helpen en te ondersteunen tijdens je reis naar het vinden van een geschikte partner.