Man 56 jaar uit Gemert

Beschrijving

SOCIALE MAN ZOEKT EEN ACTIEVE, ZORGZAME VROUW VOOR EEN DUURZAME RELATIE

Hij is 56 jaar, 176 cm, slank, woonachtig in Gemert

Een sociale, actieve man zoekt een rustige, zorgzame vrouw voor een duurzame relatie. Hij legt een vrouw graag in de watten. Anderen omschrijven hem als vriendelijk ,positieve levensvisie, gevoelig, openhartig en eerlijk. Deze zelfstandige man heeft zijn zaakjes goed voor elkaar. Hij heeft een eigen koeriersbedrijf en woont in een koopappartement in Gemert.

Hij heeft zijn hele leven hard gewerkt. Alles stond in het teken van zijn bedrijf. Nu wil hij samen met een partner genieten van festivals, avonturen in het buitenland. Hij houdt van vakanties naar Aruba, Ibiza en Las Palmas. Hij houdt van uit eten gaan en op een terrasje zitten. Hij loopt elke dag 6 a 8 km op zijn werk en met zijn hondje. Zo blijft hij in conditie. Anderen hobby s van hem zijn: actualiteiten volgen; bezig zijn met huisdieren; bowling; cinema – bioscoop; dansen; de natuur; de zee; film kijken; genieten van de kleine dingen; gezellig thuis zijn en muziek beluisteren.

De vrouw die hij zoekt is zorgzaam, rustig, ondernemend en zachtaardig. Zij is vrouwelijk en verzorgd. Zijn droomvrouw is zelfstandig en heeft een eigen leven. Zij is ongeveer 45 jaar. Liever een vrouw zonder kinderen. Zijn droom is om met haar met een camper door Europa te trekken.


Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.