Man 39 jaar uit Zwijndrecht


  Categorie: Tag:

  Beschrijving

  Man, 39 jaar, 183 cm, Zwijndrecht  

  Hij is een goed verzorgde sportieve jongeman. Hij heeft een slank postuur en kort bruin haar en prachtige, sprekende bruine ogen. Anderen omschrijven hem als zorgzaam, behulpzaam, eerlijk, hartelijk, betrouwbaar, doorzetter en vrolijk.   

  In het dagelijks leven werkt hij als monteur in de meubelbranche.   

  Hij heeft een grote liefde voor oldtimers. Dit is zijn grote passie.  Op speciaal georganiseerde dagen, gaat hij er graag op uit met deze voertuigen. Hij zou het fantastisch vinden als zijn grote liefde met hem mee zou gaan, alhoewel dit geen must is.  

  Hij kan ontzettend genieten van de natuur. Hij gaat er graag op uit voor een wandeling in het bos. Hij is graag buiten en geniet van de natuur.   

  Hij is een ondernemend type, wil veel zien en ervaren. Dat ziet hij graag terug in zijn nieuwe liefde.    

  Hij loopt ook zeker niet weg voor de romantiek. Hij verrast zijn liefde graag en is behulpzaam. Hij houdt enorm van gezelligheid en samenhorigheid. Die verbinding is heel belangrijk voor hem. Hij wil dan ook een veilige en stabiele situatie creëren voor hem en zijn partner, samen door het leven!    

  Hij heeft zelfkennis en heeft goede bedoelingen. Hij is een harde werker en men kan op hem rekenen  Hij heeft een hart van goud! Wie wil dit mooie hart tot de hare maken? 

  Hij zoekt een vrouw tussen 33 en 40 jaar.


  Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

  Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.