Man 51 jaar uit Veldhoven

Beschrijving

SPORTIEVE, ROMANTISCHE MAN ZOEKT EEN STERKE, SPORTIEVE VROUW VOOR EEN DUURZAME RELATIE

Hij woont in Veldhoven, is een 51-jarige man en staat open voor nieuwe kansen en avonturen. Hij is 1.75 cm, sportief gebouwd, met grijzend haar en blauw-grijze ogen, is een gescheiden man met twee prachtige kinderen die hem veel vreugde brengen.

Als  manager heeft hij zijn leven goed op de rit. Hij heeft zijn studies met succes afgerond, waaronder een HBO-opleiding. Zijn carrière verloopt voorspoedig, maar voor hem is er meer is dan alleen werk.

Hij is een man van vele karaktereigenschappen. Hij is actief en is altijd bezig. Zijn vrienden beschrijven hem als behulpzaam en humoristisch, met zijn vermogen om het beste uit elke situatie te halen, indirect. Hij is ook een echt familie mens, een hopeloze romanticus en een galante heer die altijd rekening houdt met anderen.

Sport speelt een grote rol in zijn leven, hij is trots op zijn sportief lichaam en zijn vermogen om gezond te blijven. Zijn ideale partner moet er een gezonde levensstijl op na houden. Heeft een verzorgd uiterlijk, is eerlijk met humor. Zij heeft net als hij, een sterke persoonlijkheid.

Hij heeft een scala aan interesses, van bioscoop en citytrips tot fitness en het verkennen van de natuur. Hij houdt van familiebezoeken en gezellige diners, maar is ook niet vies van klussen in huis. Zijn liefde voor geschiedenis en cultuur leidt hem naar oude gebouwen, Tweede Wereldoorlog-gerelateerde locaties en musea.

Op het gebied van muziek geniet hij van een eclectische mix, variërend van de jaren 80 en 90 tot hedendaagse muziek, hardrock en heavy metal. Zijn favoriete filmgenres zijn horror, komedie en romantische films, wat zijn veelzijdige persoonlijkheid kenmerkt.

Tijdens vakanties geeft hij de voorkeur aan actieve vakanties en het verkennen van nieuwe culturen. Hij droomt ervan om meer tijd vrij te maken voor de belangrijke dingen in het leven, zoals zijn toekomstige partner en familie, door minder te werken en meer quality time te investeren aan de mensen van wie hij houdt.

Hij staat klaar voor een nieuw hoofdstuk in zijn leven, in de hoop iemand te vinden die zijn passie voor het leven deelt en die samen met hem de toekomst tegemoet kan treden, vol avontuur, liefde en geluk.


Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.