Man 52 jaar uit Raalte


  Beschrijving

  ZELFVERZEKERDE MAN ZOEKT EEN GEZELLIGE, ZORGZAME VROUW VOOR EEN DUURZAME RELATIE

  Hij is 52 jaar, 185 cm, met tattoos, woonachtig in Raalte

  Een zelfverzekerde man zoekt een gezellige, zorgzame vrouw voor een duurzame relatie.  Anderen omschrijven hem als eerlijk, lief, makkelijk in de omgang, rustig en betrouwbaar. Elke dag gaat hij met plezier naar zijn werk als planner bij een transportbedrijf. Hij is gescheiden en vader van 3 kinderen van 24, 22 en 16 jaar,

  Hij houdt van rijden op de motor, uitgaan en wandelen in het bos. Anderen hobby’s van hem zijn voetbal kijken, op vakantie gaan en muziek luisteren. Maar hij vindt het ook fijn om gezellig thuis te zijn en mensen over de vloer te hebben. Zijn vakanties besteedt hij graag met zon, zee en luieren in een zonnig land. Hij houdt van hedendaagse en rockmuziek. Hij geniet van Italiaans eten. Hij is trots op wat hij allemaal in zijn leven bereikt heeft en op zijn drie dochters.

  De vrouw die hij zoekt is eerlijk, betrouwbaar, lief en open. Zij is stoer en houdt ervan om een toertje met de motor te maken. Zij is ongeveer 42 en 54 jaar. Zijn droom is met zijn nieuwe partner op vakantie te gaan naar een zonnig land.


  Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

  Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.