Paasgroet van Hanneke

Ik wens je een vrolijk Pasen.

In mijn blog ‘De wederopstanding van een steak’ zijn mijn gedachten over Pasen verwerkt. Mail alert: Als je deze column leest, hoop ik niet dat je aan het paasontbijt zit. Het kan weleens verkeerd vallen op een nuchtere maag(!)

Pasen staat voor mij voor het nieuwe leven. We laten oude gedachten los en maken plaats voor nieuwe. Hernieuwde gedachten zorgen m.i. weer voor andere ervaringen. Concreet betekent dit, dat als je nog met ervaringen uit een vorige relatie in je maag zit, dan kan dit je kijk beïnvloeden tijdens het daten. Interpretaties en oordelen over iemand kunnen je liefdesleven in de weg staan. Al schrijvende word ik mij daarvan bewust. Vergeving helpt om je te ontdoen van oude verhalen, zodat je een nieuw hoofdstuk gaat schrijven. Liefde spreekt de taal van compassie en onschuld. Je opent je hart. Dat is waar de wederopstanding volgens mij over gaat.

Ik ben benieuwd naar jouw mening over deze column. Wat is jouw paasgedachte?

Heb je n.a.v. van onze column(s) de behoefte om jouw verhaal over de liefde en daten op papier te zetten? Vind je het leuk om jouw beleving met anderen te delen in een blog of verhaal? Je eigen ervaring teruglezen in tekst, heeft als voordeel dat jij je bewust wordt van jouw gevoelens. Ook anderen kunnen er misschien van leren. Je ervaringen worden anoniem opgetekend als je dat wilt. Stuur ons gerust een mail: klantenservice@b-loved.nl.

Behalve dat jij je verhaal terugleest in een blog, heeft B-Loved de ambitie om deze verhalen te bundelen in een e-book. Wie weet wordt jouw ervaring daarin ook genoemd.

Hartengroet,

Hanneke

Columniste B-Loved

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *